HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

U sandale male, noge jedva stale

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Istetovirao ženino ime: Još se vole iako su razvedeni!

Hot news
02.08.2012 | 23:20h

A baš joj je lepo krenulo: Indira Radić odustala od svetske karijere?!


Nakon promocije novog singla “Zodijak”, folk zvezda Indira Radić izbacuje još tri dueta, a novu verziju pesme “Marija” za francusko tržište više ne pominje.
Iako je u ovo vreme njena pesma “Marija” trebalo uveliko da hara svetskom muzičkom scenom, kako je svojevremeno najavila kada je u Beogradu ugostila poznatog francuskog producenta Gastona Beraka, folk pevačica više ne pominje pesmu koja je bila glavna tema početkom godine. Umesto novog aranžmana za “Mariju” koji su radili muzički stručnjaci u Parizu i s kojom je planirala da osvoji francusko tržište, pevačica je izbacila pesmu “Zodijak” i uskoro će objaviti još tri dueta. Istini za volju, jedan od njih će snimiti sa inostranom zvezdom, a reč je o bugarskoj pevačici Andrei.
- Očekuje me veoma radna jesen. Gostujem u pesmi Gagi benda, koja se zove King, odnosno Kralj (bar engleski zna, ako ne francuski – prim.ur.) i uskoro snimamo spot za nju. Sledeća pesma koju ću snimiti takođe je duetska i otpevaću je s bugarskom pevačicom Andreom, s kojom zajedno nastupam po dijaspori, a snimiću i duet sa MC Jankom i di-džej Mlađom iz Švajcarske – rekla je Indira u emisiji Tačno u podne koju vodi Marija Lazić.
Lepo kaže naš narod – prvo skoči, pa kaži hop.

izvor: Pulsonline

Povezane vesti

3 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
    bata_S says:

    …auuu, sve bre “zvezda do zvezde” …MC Janko, DJ Mladja….jos samo hvali pokojini Pantelije i onda si uspela…..a sto te bre tek “ceka” diaspora, nemas pojima….jedva cekaju da te ubace po nekim birtijama ovde u Leverkuzen….

Dajte svoj komentar