Hot news
08.10.2010 | 10:00h

Aleksandar Tijanić završio u bolnici, gde su ustanovili da ima srce!

Zbog zdravstvenih problema, Aleksandar Tijanić, direktor Radio-televizije Srbije, završio je u bolnici! Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, prvi čovek RTS-a se javio lekarima zbog bolova u grudima.
- Tijanić je u četvrtak ujutru došao u Klinički centar zbog povremenih bolova u grudima. Pošto se nije odmah znalo šta može biti, posumnjalo se da možda nešto nije u redu sa plućima i srcem. U bolnici mu je urađena spirometrija, pomoću koje se pacijentima proverava kapacitet i rad pluća, pa se tako vidi da li postoji neko oboljenje, smetnja, mana… Posle pulmologa, pregledao ga je kardiolog, pre toga je urađen EKG, kada je ustanovljeno da ne postoje nikakvi problemi u radu srca. Ispalo je sve u redu jer je na kraju konstatovano da su se bolovi javili zbog stresa, napora i pada imuniteta – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, koji dodaje da su Tijaniću urađene kompletne analize krvi i da je ustanovljen samo blago povišen holesterol.
- Mnogo je ljudi koji tvrde da nemam srca, pa sam išao da utvrdim da li su u pravu ili ne. Utvrđeno je da imam srce, kao i sve pripadajuće organe – rekao je šaljivim tonom direktor javnog servisa.
Izvor: Alo
Povezane vesti

Dajte svoj komentar