HOLLYWOOD

Šta će reći Tom? Kejti zakazala dejt!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Samo firmirano

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Provokacija ga skupo koštala: Lepi Mića prebijen u bašti kafića?!

Hot news
10.08.2012 | 10:25h

Bata Živojinović vraćen u bolnicu “Sveti Sava”!

 

Legendarni glumac Bata Živojinović vraćen je iz klinike za rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u bolnicu “Sveti Sava”, u kojoj je boravio od 3. jula i gde će morati da provede još dva meseca. Kako smo saznali od izvora bliskog glumcu, njegova supruga Lula i ćerka Jelena nisu bile zadovoljne uslovima koje pruža centar za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici, pa su donele odluku da ga vrate u “Svetog Savu”.
- Lula i Jelena smatraju da su uslovi neadekvatni za stanje u kome se Bata nalazi. Prvenstveno, njih dve insistiraju da neko od bolničara 24 sata bude uz Batu, što je u klinici za rehabilitaciju bilo neizvodljivo, a ni apartman u koji su smestili Batu nije se svideo Luli. Posle dva sata su ga vratili u bolnicu u kojoj je proveo mesec dana i kojom je zadovoljan i sam Bata. On će naredna dva meseca sigurno boraviti u ‘Svetom Savi’ - otkriva izvor i dodaje:
- Za koji dan krenuće s terapijom. Mesec dana s njim u sobi će raditi terapeut i posle toga će se uraditi presek stanja da bi se proverilo kako napreduje. Bata je za sada dobro, stalno se šali na svoj račun. Ćerka Jelena, supruga Lula i unučići ga redovno obilaze i trude se da mu prekrate vreme u bolnici -  zaključuje izvor blizak porodici Živojinović.

Izvor: Alo

Povezane vesti

Dajte svoj komentar