HOLLYWOOD

Nakon 22 godine: Istina o najseksepilnijoj filmskoj sceni!

RED CARPET

Zvezde blistale na crvenom tepihu: Pogledajte toalete sa dodele CMT nagrada

TV SHOW

Mala nevesta: Stiže nova Gauri!

INTERVIEW

Aco Pejović: Možemo Sale i ja još neke stvari da radimo u duetu!

PAPARAZZO

Pre i posle Granda

EXCLUSIVE

SCANDAL! Bivši ljubavnici Džidža i Miloš svađali se pred kamerom Scandal!-a

HOT NEWS

Bez celulita: Odlučila da pokaže sve u bazenu!

Hot news
07.03.2013 | 11:00h

Da li biste sada prepoznali Jelenu Žeželj iz “Velikog Brata”?

Jelena Zezelj 1

Čim se pojavila u “Velikom bratu” o Jeleni Žeželj nema ko nije pričao! Ova prsata brineta dopala se mnogima a naročito pripadnicima jačeg pola. Ali koliko je “opasna” pokazala je tek kada je napustila rijaliti. “Procurio” je njen kućni snimak nakon kojeg je postala poznata u celoj Srbiji! Neko vreme je nije bilo nigde, a onda se vratila i to u izdanju koje niko nije očekivao. Već neko vreme ova devojka radi na televiziji kao voditeljka vremenske prognoze, ali uprkos tome u par navrata pokazivala je svoje obline. Međutim najnoviji Jelenin potez pokazuje da je rešila da okrene “drugi list”. Zakopčana do grla ova devojka je gotovo neprepoznatljiva a videćemo da li će se ovog stila i dalje pridržavati. Zaista, kada je čovek pogleda, teško da bi je uporedio sa onom devojkom, u roza izdanju.

Jelena Žeželj

Izvor: Smedia

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Dariuspersian says:

  Sve su one odjednom “poslovne zene”preko kreveta koga li foliraju jadna im majka njihova kao ova Jelena prodaju se jeftino malo se napuca i misli to je sva pamet na tudji racun zivit ko parazit a plitka i kod vas u novinama svaka šuša moze imati članak nevrjednuje te prave stvari vec samo da se clanci pisu pa makar i ove nesretnice i VB .

 2. 2
  bibi says:

  darius-lepo receno nemam sta da dodam

 3. 3
  smile says:

  vidjao sam je na sajmovima, lepo izgleda uzivo, nisam u fazonu paljevinac, ali dobra riba, da nije bila na tv-u mogla bi da prodje ;)

Dajte svoj komentar