HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

U sandale male, noge jedva stale

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Sad malo guza: Pevačica svakog dana sve izazovnija!

Hot news
20.12.2012 | 11:20h

Dačina bivša se ponovo oglasila: Zabole nas baš kako zvuči Natašina “Sluškinja”!


Ime Milice Dražin pre dve godine bilo je među najspominjanijima, što u medijima, što pri tračarenju uz kafu, ali je u međuvremenu zapala u zaborav. Naime, kada je početkom 2011. kao bomba odjeknula vest da se razvode Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, brzo je kao razlog za to “isplivala” upravo ova devojka – mlada stomatološka sestra navodno se upustila u romansu sa Dačom, za koju je Nata ubrzo saznala, a onda postavila srceparajući status na svom fan pejdžu u kom kaže da “niti ga voli, ni mrzi, već ga samo jasno vidi ovaj put”, citirajući pesmu Gibonnija.
Kasnije su isplivali mnogi detalji o ovom ljubavnom trouglu, čak se pisalo i da su Nata i njena sestra Kristina otele Milicu i držale je zatočenu, sve dok im nije otkrila sve detalje romanse sa Ikodinovićem. A ono što je za našu današnju priču najzanimljivije je to da je Milica, navodno, svojevremeno bila veliki fan upravo Nataše Bekvalac, da je volela njen stil, njene pesme, pa i njenog muža, očigledno.
Međutim, tokom poslednje dve godine Milica se očigledno umnogome promenila, pa više ne voli ni Daču, ni Natu, a bome ni pesme ove popularne pevačice. Tako, prateći vesti koje portal Svet.rs objavljuje preko Tvitera, Milici je zapala za oko ova vest, pa je naslov:
- Poslušajte kako zvuči Natina ‘Sluškinja’ – prokomentarisala sa:
- Zabole nas baš.

Čudno, od svih ljudi, da odreaguje baš Natin nekadašnji veliki fan. Od ljubavi do mržnje očigledno je veoma tanka linija…
Inače, Milica na svom Tviter nalogu drži fotografiju na kojoj isprobava venčanicu, a u opisu profila joj stoji:
- MLADENOVA devojka, konačno srećna, voljena i iskreno zaljubljena…… Ničija bivša jer nisu vredni sećanja…….
Možda nisu vredni sećanja, ali Milica, iako možda planira brak sa sadašnjim dečkom, javnosti će uvek ostati poznata kao – bivša Danila Ikodinovića. A budući da smo sigurni da nije postala baš potpuno imuna na pesme lepe Nate, dajemo joj još jednu priliku da posluša kako zvuči “Sluškinja”.


Izvor: Life Content

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  viduka says:

  pa koga ce citirati Nata, Gibonija, to je vrh njene moci

 2. 2
  Marina123 says:

  Moj zakljucak da pesma nije nista posebno a njeno ponasanje na sceni je kao da peva hit godine !

 3. 3
  hromi daba says:

  Pesma je “pesmica” nema početka, sredine i kraja. Niti je slušljiva, pomalo je neurotična kao i izvođač, a muzičke deonioce ukradene i pokradene sa drugih numera. Rani radovi NB delovali su ozbiljnije i sa više takta. Sadašnje numere su oratorske izvedbe dečijih pesmica. Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac i još sijaset imena moraj hitno na muzičko opismenjavanje, dosta je više sa plagijatima !

 4. 4
  Stefan says:

  A koja je ova milica kobilica nadrazena, neka smrduljkica,aaaaaa,da da …. Ruzna do besvesti!

Dajte svoj komentar