HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Godišnjica braka: Evo šta je Dijana dobila na poklon od muža!

Hot
03.12.2010 | 11:00h

Ekrem Jevrić uvredio pola estrade: Pevačice su žene koje se je*u s kim stignu!

Ekrem Jevrić je farmerima držao predavanje iz seksologije. Zadruga je odredila da on bude „profesor“ koji će svima objasniti kako se stavlja kondom na penis, koje veličine postoje, koliko traje seks… Gospoda je tu priliku iskoristio i da uvredi pola estrade. Onaj ženski deo.
Ekrem: Ja se nikad ne bih oženio pevačicom. Pevačice su žene, koje se je.u s kim stignu. Odu na nastup i tamo imaju seks s drugim muškarcima.
Jovana: Nemoj da pričaš tako. Ovde su skoro sve žene pevačice. Natalija je pevačica, Vendi, Zorana, Katarina, Zlata i ja smo pevačice. Aca Ilić ima ženu pevačicu. Ne smeš tako da pričaš.
Ekrem: Zajebao sam se, to nisam smeo da kažem. Ovo mi je poslednji
i prvi put.

Pevačice se nisu mnogo ljutile, po onoj poznatoj – nije važno šta se priča, nego ko to priča…

Milica Todorović: On je čudo prirode!
- Kada bi stalno komentarisali sve što on priča, njegova bi bila svaka naslovna strana. On je čudo prirode! To je igra bez granica, pa nemam šta više da dodam.
Dara Bubamara: Ekrem je priglup
- Možda on zna neke pevačice koje to rade. On je jadan malo priglup. Možda je malo i popio, pa je zbog toga to rekao. Ja se nisam pronašla u tome. Da je istina, verovatno bi me bolelo. Što se tiče njega, ništa mi ne smeta. Ekrem je dobar i simpatičan čovek.
Izvor: Kurir

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Igbala says:

  Od ovog retarda ne moze se nista drugo ni ocekivati. Sramota za Srbiju ako on pobedi. Ako on treba da bude nekome idol onda je to stvarno zalosno.

 2. 2
  slavica says:

  Slazem se sa predhodnim komentarom….ako je on nekome idol onda treba da bude smak sveta i to ubroo!!!

 3. 3
  erid says:

  A pogrijesio je Ekrem ove su sve postene.Kako da ne.Udaju se i razvode sveke pola god.Za pare bi rodjenu maju prodale.Postenjace,pih

 4. 4
  Denis says:

  sto ga psujete.Covjek je rekao istinu.a ti mora da si neka kafanska pjevacica ,,igbala,, ti pricas nesto a kopiras tudje ime tj. ekremove zene.

  covjek prica istinu samo je malo manje pametan jer je dosao sa sela i zavode ga drugi ljudi tj. vesna i boki koji nemaju svoj zivot nego gledaju tudje

  sramite se vi koji vrijedjate postenog i isksrenog Ekrema koji je prosa i sito i resete za razliku od vas koji nemate svoja posla

Dajte svoj komentar