HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Samo firmirano

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Ulovila mlađeg: Pevačica u vezi sa mladim bogatašem?!

Hot news
13.12.2011 | 20:30h

Ivan Ivanović: Srećan sam što postoji Ognjen Amidžić!


Jedan od najpopularniji domaćih televizijskih voditelja Ivan Ivanović prekjuče se našao na Hello! Partiju zajedno sa svojim najvećim konkurentom Ognjenom Amidžićem.
Umesto ljutih pogleda i poneke dosetke, koje su mnogi očekivali, dva TV lica su se, na iznenađenje prisutnih, srdačno pozdravila i proćaskala.
- Ne znam zašto svi misle da ćemo nas dvojica da se svađamo kad se vidimo? Ne znam šta ljudi očekuju? Nismo mi u nekom ratu. Jednostavno, svako radi svoj posao onako kako najbolje ume – priča Ivan Ivanović odgovorajući na pitanja o tome da li mu je neprijatno kada se nađe na istom mestu gde i njegov direktni TV konkurent Ognjen Amidžić.
Iako kaže da je u pitanju samo običan rivalitet, tako ne izgleda kada se uključe kamere. Tako je Ivan nedavno u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” odgovorio na prozivke svog kolege da jedan drugom kradu fore, pa je prikazao snimak svojih emisija od pre nekoliko meseci, uporedo sa snimkom Ognjenovih emisija od pre nekoliko dana i bez mnogo objašnjavanja pokazao “ko kome krade fore”.
Nije poznato kako je Amidžić reagovao na pomenuti događaj, ali mu je i on u nekoliko navrata odgovorio pravom merom, tako samo podgrevajući rivalstvo između njihovih televizijskih kuća koje vode borbu za svakog gledaoca.
- Da Ognjen ima problem s tim što to radi, on ne bi to radio. Ja sam, najiskrenije, izuzetno srećan što on postoji - rekao je u svom stilu Ivan Ivanović, koji je čak jednom izjavio da dobija savete od Ognjena Amidžića.
Zanimljivo je da su svi mediji njihov susret prošlog vikenda okarakterisali kao “veliko pomirenje ljutih rivala”. U svakom slučaju, da je Ivan zadovoljan svojim statusom na Prvoj srpskoj televiziji, ali i time koliko je gledana njegova emisija, najbolje pokazuje i njegov odgovor na pitanje koga bi još voleo da ugosti u svojoj emisiji.
- Do sada sam doveo i ugostio u svojoj emisiji baš svakog koga sam hteo. Iskreno, za sada nemam posebnih želja – rekao je poznati voditelj.

izvor: 24 sata

Povezane vesti

Dajte svoj komentar