HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Ognjen kreza estradu zeza

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Istetovirao ženino ime: Još se vole iako su razvedeni!

Gossip Girl
14.09.2012 | 12:00h

Jad i beda džet seta u punom sjaju

Čini se da sam prošle nedelje ubola nekog baš u živac, jer sam primetila da je od skoro 600 komentara koji su stigli – veliki broj došao od nekog ko je branio Dugonogu, hvatajući za gušu sve koji se usuđuju da raspolažu informacijama drugačijim od onog što se njemu dopada… Nisam sigurna da li je to Dugonoga lično, ili njen najveći (jedini?!) fan, ali me je to navelo da razmislim o koliko je zapravo sujete na svakom koraku na našoj estradi. „Zvezde“, koje nemaju šta drugo da rade, jer tezge i ovako samo odrađuju za „čuvenje“, po ceo dan sede za računarima i kuckaju hvalospeve o sebi po portalima. I to uglavnom budu jedini pozitivni komentari o njima. Ajde što to rade, nego im je osobina da su veoma uporni u tom samoobožavanju, pa ne znaju da stanu, već se njihovi hvalospevi broje stotinama komentara… Pogledajte samo vesti o Skamiji – svaka je među najkomentarisanijima, a nijedna među najčitanijima, uz to su svi pozitivni komentari na isti fazon – pa ne treba mnogo da bi se sabralo „dva i dva“. Tako, dragi moji, jer ne volim kada vas zavaravaju, da znate provereno šta se dešava i kako neki postaju „zvezde“ – a sličan je slučaj i ovde u komentarima u blogu. Vole ljudi hleba bez motike, pa misle da čim postanu poznati, tj. nekoliko puta se pojave u novinama, odmah će novac samo da pljušti. Osim ukoliko planiraju da se bave najstarijim zanatom (a većina planira, i to i čini), lovu verovatno neće ni omirisati, eventualno mogu da se ogrebu za neko posluženje na promocijama na koje će, kao svaka poštena posvuduša, ići bez izuzetka. Sav jad i beda našeg „džet seta“ ogleda se u tih par stvari – poznati i omiljeni likovi su samo sebi, novca ni od korova, ali zato iskaču iz frižidera. Zato, ako bi iko od vas da bude poznat – zapitajte se da li je zaista TO ono što želite.
Da nastavimo još malo priče o staroj gardi, jer ima toliko stvari koje se mogu otkriti, da ni sama nisam bila svesna, dok nisam počela da „kopam“. Naime, Brenda i Slavuj svojevremeno su bili u vezi, a od kada su raskinuli pukla je i saradnja i sada pokazuju otvorenu netrpeljivost. Tačnije, Slavuj to više iskazuje javno, a posebno prema drugom Brendinom bivšem dečku – Ćori, sa kojim se ona zabavljala 7 godina, ali su ipak uspeli da ostanu u dobrim odnosima posle raskida, jer su im oboma samo pare važne, pa su zažmurili na sve i nastavili da prave novac. A Slavuj i Brenda su se u prvo vreme držali zajedno zbog javnosti i toga što su zajedno snimili pesmu, ali to nije uspelo dugo da istraje, tako da sada je sve ovo farsa – navodno se svađaju Ćora i Slavuj, a Brenda sa njim više ni reč ne progovara.
Za Aki Beki, koja se poslednjih meseci šepuri kao ljubavnica oženjenog političara (znate li još neku zemlju u kojoj bi takvo nešto bilo za ponos i u kojoj taj političar ne bi bio najstrože osuđen, pa makar samo od strane javnosti?!), svojevremeno se pričalo da se bavi crnom magijom, te da su neki njeni neprijatelji nalazili zaklane piliće, kokošije noge i slično ispred svojih vrata. Ona je imala nekog „savetnika“ sa kojim je to radila. Jedno vreme je na estradi crna magija bila pravi hit, posebno tokom devedesetih, i gotovo svi su se time bavili, naročito stara garda.
Zmija se priprema za venčanje, koje planiraju ona i njen Seljko za sledeću godinu, i to će se verovatno na kraju desiti – osim ukoliko on ne pokupi njen novac i zapali, kako je do sada već imao običaj sa bivšim „devojkama“. Inače, svi koji su ih prošle godine videli dok je Zmija bila na turneji po Kenguriji, čude se da mogu da izdrže ovoliko, a da se ne pobiju, jer su se krajem prošle godine naočigled svih posvađali, a potom i potukli, nakon čega se Seljko pokupio i vratio kući, a ona ostala tamo još par dana da odradi nekoliko nastupa, uzme pare, a onda je i ona zapalila za njim, čim su se čuli i izmirili. Nakon toga organizator turneje optužio ju je da nije odradila sve nastupe, a na onima koje jeste da je bila mrtva pijana, ali se Zmija provukla i ovaj put, kao i uvek, punog džepa.
Prošle nedelje neko je komentarisao o Najprsatijoj pevačici kako su navodno nju i njenog muža tužili neki pevači… Za tužbe ne znam, ali njih dvoje su bankrotirali u poslu koji su tako na sva usta najavljivali i pretili da će biti uspešniji od Glomazne produkcije, a na kraju ništa od toga. Imali su mnogo love, koju su uložili su posao, a dok je Najprsatija pokušavala da od „jednog dinara napravi dva“, njen muž je više bio u fazonu „tri pa jedan“, pa je sve uspeo da prokocka. U periodu dok je imao mnogo novca, glumio je frajera, zavodio sve redom pevačice po estradi, uprkos tome što je oženjen Najprsatijom, a sada se donekle smirio – da li zato što je golja pa ga niko više neće, ili što je shvatio da mu je bolje da se drži „sigurne večere kod kuće“, nego da „slatkiše“ traži van nje. Inače, vaša Gossipica se šokirala kada je saznala koliko Najprsatija zapravo radi. Prava je fabrika para! Po inostranstvu je ubedljivo najpopularnija pevačica – radi bolje čak i od Brende i Prve Dive (o ostalima da i ne govorimo), na terenu joj nema ravne, u svakom klubu u kom nastupa bude puno kao kutija šibica i svako malo je gazde zovu po „repete“, jer im se veoma isplati, a honorari joj nisu suludo visoki. Mada, da vam otkrije vaša Gossip još nešto, iako sam sigurna da to znate i sami – svi ti honorari kojima se busaju neke naše zvezde i zvezdice daleko su od prave istine. Jer, ko bi normalan dao 10000 eu da mu neko krešti pred mikrofonom, a uz to ne može da okupi 300 ljudi?! Prostom računicom može se doći do zaključka da se to jako teško može gazdi isplatiti, a zašto bi neko radio na svoju štetu? Oni koji i na terenu dobro prolaze uvek ovde godine punili su najveću diskoteku na Balkanu, svi ostali su daleko iza.
Trandžolika pevačica starije generacije, udata za najvećeg frajera na estradi po sopstvenom ubeđenju, Kileta, opsednuta je plastičnim operacijama. Nebrojeno puta bila je na liposukciji, operisala usne, kapke… Kako joj se nekoliko puta nije svidelo kako je „ispala“, pronašla je „drugara“ koga stalno vodi na operacije, da bi videla kako će ispasti to što će njoj raditi, a ovaj za malo novca pristaje na sve. I Trandžolika svako malo najavljuje kako će se povući, a više od svega voli da se slika i pojavljuje na TVu. Inače, upravo ona je naterala Kileta da operiše kapke, pa on od tada stalno nosi tamne naočare, jer ga je lekar upropastio. A hirurzi tvrde da je najviše silikona u usta ikada stavila žena jednog buckastog pevača, zvaćemo ga Versaće. Naime, ona je ustvila čak 15 kubika, što je potpuno suludo, a usta joj izgledaju kao cevi od radijatora… A kad smo kod Trandžolike, jurila je onu što se zove kao „crni kontinent“ a voli da slika guzu više nego leba da jede – da je tuče zbog Kileta. Naime, on je bio potpuno odlepio za Crnkom, plaćao je, izvodio u javnost, zbog čega je Trandžolika odlepila, ali od ljubomore, razlupala joj auto, pretila… Njihova neptreljivost ne prestaje ni danas, iako Kile odavno nema više ništa sa Crnkom.
Beba Lutka i Plava već godinama ne razgovaraju, jer je Beba pretukla svojevremeno Plavu na jednom festivalu u severnoj nam pokrajini, koji se zvao po suncokretu. Plava je veoma gotivila Bebu, ali kada je ova saznala da joj je nameštena pobeda na festivalu (jer je tada grejala Šećerkovu postelju), uhvatila ju je i žestoko je pretukla, pa sada Plava više ne želi ni da čuje za nju.
Priča DiDžejuša ovih dana kako je eto odložila venčanje zbog obaveza, ali da će sigurno stati pred oltar sledeće godine sa Seniorom. Međutim, kako vaša Gossipica saznaje, nije ga odložila ona (a i koje to obaveze ona ima, osim da putuje sa njim gde god ide), već Senior, koji je insistirao da DiDžejuša potpiše predbračni ugovor, zbog šuškanja o njenoj prošlosti koja su došla do njega. Tada je među njima izbio haos, jer DiDžejuša glumi uvređenu zaljubljenu ženu, koja to eto ničim nije zaslužila… Tako, Senior sada čeka da ona potpiše i odložio je venčanje „do daljeg“, iako će je verovatno „oladiti“ do sledeće godine.
Džuskalica je u depresiji, samo kuka danima kako je opet namagarčena, jer su se pojavile fotografije, na kojima se vidi njen najnoviji Verenik, kako onaniše dok preko interneta razgovara sa drugom devojkom. Naime, ispostavilo se da su ove fotke nastale pre samo nekoliko dana, odnosno odmah nakon što ga je ona ispratila u zemlju sira i čokolade. Džuskalica danima plače i ne želi da mu se javi na telefon, iako u medijima oboje tvrde da im to neće poremetiti planove za venčanje. Strahuje da se ne pojavi i snimak, jer bi je to dotuklo. Verenik je ubeđuje da je sve bila samo navlaka, ali ona ne veruje, čak je i skinula verenički prsten. Ipak, budući da nije poznata po tome da ume bilo šta da raskrsti odmah i da je spremna da oprašta do iznemoglosti, možemo očekivati da će se ipak pomiriti. Inače, bivši muž, Džuskač joj prebacuje što je sa sadašnjim Verenikom, jer je to bio njihov zajednički prijatelj (baš kao i njen prethodni verenik), sa kojim se on posvađao još dok su bili u braku.
Saznala je vaša Gossipica tajne uspeha nekih VIPovaca u ovom rijalitiju u kom kuvaju. Naime, pojedini takmičari od žirija ranije saznaju šta će se kuvati, pa onda po internetu traže recepte i tako se pripremaju, jer imaju vremena da smisle šta će spremati. Prva među njima, Golmanka, koja ranije nije bila poznata po tome da ume i kutlaču da drži u ruci, sada je odjednom najveći stručnjak. A žena lepo sazna šta će biti, nađe dobar recept, izvežba i zablista…
Tupa iz preživljavačkog rijalitija postala je veoma raspuštena, otkako joj je propala svaka nada da će sa Manekenom biti u vezi. Spopada muškarce u izlasku (pa i po nekoliko njih odjednom), pruža im „oralne usluge“ po parkinzima, u WCu, i nikako ne može da se zadovolji. Inače, priča se da su njeni seksualni apetiti oduvek bili jači. Naime, imala je pre nekoliko godina dečka koji je živeo sa drugarom, pa kada se Tupa jednom zatekla kod njih, folirala da je boli glava i poslala dečka u apoteku po lek, a za to vreme dok njega nije bilo, opslužila je njegovog druga. Sličnih seksualnih apetita je i Omalena pevačica, koja je svojevremeno na isti način „opslužila“ svog gitaristu na koncertu u SKC, gde se samo sakrila iza zvučnika.
Nova članica žirija u rijalitiju koji bira najlepše grlo Srbije pomirila se sa Njanjavim pevačem, sa kojim je imala aferu. Zvala ga je da sa ženom dođe na njen rođendan, jer je već svuda počelo da se šuška da su prekinuli prijateljstvo zbog raskida. Inače, ona vuče neke žestoke komplekse. Oduvek se divila Voštanoj, bila joj je idol i nije prestala da je smara dok konačno nisu počele da se druže, a posle joj je otela verenika, o čemu vam je Gossipica još davno pričala. A oduvek je tražila imućne muškarce, pa je od oca svog deteta izvukla stan. Niko je ne voli od kolega, jer je svojevremeno pevala narodnjake, a sada pljuje one koji to rade.
Nakon što je priča da je gej uzela maha, Picopevac je počeo opet da se slika sa devojkama. Naravno, kao i svi muškarci naklonjeni istom polu na estradi, brže-bolje se vaćare sa prvom koja im naiđe pod ruku, samo ako je fotoaparat blizu. A da ne bude da je to „nov izum“, i među pevačima starije garde ima onih koji su i tad bili naklonjeni istom polu. Onaj što ima karakterističan nadimak a peva o devojci iz vlaškog kraja poznat je po tome da je šetao uglavnom mlađe tipove, a neke je i plaćao za te akcije.

Do sledećeg petka,
Voli vas vaša
Gossip Girl

Tags:
Povezane vesti

479 komentara

Stranica komentara: 1 2 3 4 5 8
 1. 51
  Cetko says:

  @Ma da, ja sam onaj gej koji je došao iz Goldmana da vas uvede u dužničko ropstvo, i samo da znate mnogo sam ružan.

 2. 52
  Djeknin unuk says:

  paznja, paznja! mole se zainteresovane koleze blogerasi da odjezde na prethodni blog i bace poglede na novi esej nase nine, ovog puta posvecen svojerucnom pakovanju intimnog aparela al fakija i svite, a u pauzi poslovne konferencije o investiranju u solarnu energiju. il sam nesto pobrko. meni su se na pola razlile boje a neko treba da locira mrmota, cokoladu i foliju u duhu tradicije ovog uvazenog bloga. fala.

  • 52.1
   Maka says:

   Ne zezaj da jos lupeta na prdhodnom blogu njene teorije zavere?HAhahah:)

  • 52.2
   Cvrcak&mrav says:

   Odlican ti je komentar na prethodnom blogu, sita sam se ismejala. Nosac molitvenog tepihceta, hahaha…

  • 52.3
   nina says:

   ti si pokvarena zena,zla , sto je najgore .Najodvratniji su ljudi koji imaju milion lica kao ti.Odluci se zeno,jesi li zensko ili musko , jer menajs lica.A ako ti spakujes pa i prljave gace, uspeces vise nego u tome sto radis.Do tad nastavi da vices , paznja, paznja .

  • 52.4
   bio sam says:

   Molitveno tepihce bese ? Djekno , ajde oladi malo i leci frustracije na nekom drugom mestu i pusti nas koji hocemo da citamo druge blogere bez tvog tupavog opstruiranja . Idi deder kod cika doce i ne pljuj narod .

 3. 53
  Cvrcak&mrav says:

  Sreca pa se Carobnjak nije naljutio na GG, inace smo gotovi… Unistice nas sa besciljnim komentarisanjem u odbranu Dugonoge :-)
  Sto se Zmije tice, moze se cesto videti kod Hrama gde pije kafu, da se covek uplasi u sta se pretvorila nekad jedna od vrh riba bivse Juge. Ako idete na kafu u tom kraju, nemojte na prazan stomak. Ne toliko zbog kafe, vec zbog tog prizora… Zali boze, ali Seljko voli, pa nek izvoli.
  Ova Tupa je svakako zasluzila nadimak, i to visestruko! Tupa, tuplja, A_a K. Iskreno se nadam da nece iseci ono njeno blamiranje na snimanju Djavolje vecere.
  Skamija, Tupava, Poznata itd… Od ovih starleta, vise ni rveku ne mogu da dodju na red… Mislim, tzv. elitne prostitutke, he he.
  Doduse, ima i ovih sto su se dobro udale, sa jahtama itd. a kazu u starom kraju da im rani radovi ukljucuju i nekog od brace sto djuskaju…
  Takodje, zamolila bih ove najdetinjastije medju nama da se zapljuvavaju “ko je stigao prvi” na nekom zidu oko svoje skole, a ne na blogu… Hvala.

 4. 54
  Lokalni radar says:

  Što se tiče najprsatije pevačice, znam da su mediji pisali kako su ona i njen suprug pobegli preko okeana. Takođe znam da je jedna od pevačica, koje su u njihovoj kući imali status kao Zvezdice glomazne produkcije u istoj produkciji (uz svoje ime imali su nadimak te kuće), čuvena ĐusVotka je takođe rekla da će ih tužiti. Inače, ĐusVotka kaže da je njenoj koleginici Gerbi upravo najprsatija namestila učešće u takmičenju Glomazne produkcije i kad su Ćora i Prsata dogovorili da se Prsata vrati u njegovu kuću, Gerbi je javljeno na kojoj audiciji da se pojavi i proći će dalje.

 5. 55
  keti says:

  ako je beba lutka neki novi naziv za malu nišlijku, onda sam baš tupava

 6. 56
  Verka says:

  Vostana je voditeljka JP na ruzicastoj,a Njanjavi,pa neka neko drugi pomogne,pojma nemam!

 7. 57
  @Poselusa says:

  Nije rodjena kao musko, vec su je odgajali i oblacili kao musko (Film Virdzina je snimljen o tim obicajima). Ona sama je to davno pricala za neke novine.

  • 57.1
   Poselusa says:

   Ona je imala poprilicno kontradiktorne izjave. Prava istina je da je imala operaciju promene pola. Nije rodjena kao zena.

  • 57.2
   baš bezobrazna says:

   Ej, ne preterujte. Operacija promene pola može da se uradi, ali adamova jabučica se ne operiše. To je jedini način da provalite nekoga ko je menjao pol. Dakle, ta žena je muškobanjasta i ne zalazite baš u naučnu fantastiku.

 8. 58
  koko says:

  Jel istina da je onaj voditelj Glomazne produkcije gej?

 9. 59
  rade djordjevic says:

  Beograd je pre nekoliko decenija brujao o “intezivnom” druzenju pomenutog pevaca i harmonikasa sa onim pevacem sto je “pekao” kafu i najpioznatijim fudbalerom sa ovih prostora.

 10. 60
  macolina says:

  Pobednik 2011. g. u G. S.P. el ima devojku sad????

 11. 61
  da says:

  @FFFFFFFF Pa pricali su da ce biti navodno ove godine All Stars ali sta je s tim stvrno ne znam…

 12. 62
  slatka mala says:

  Jel zna neko neshto o proshlosti glumca,nazvacu ga G…a! On mi je omiljeni glumac i zanima me sa kim je sve bio i shta je sve radio,dok se nije ozhenio i dobio prvo jednog,pa tri godine kasnije drugog sina! Molim za odgovor! Hvala unapred!

  • 62.1
   ???? says:

   Svaka cast onome ko ukapira o kom glumcu je rec .
   Daj malo vise detalja , gde je igarao , sta je igrao , a ne ovako ……i sta ti znaci to SH – u kom jeziku se to kaze (pise) ozHenio,nesHto,prosHlost……. ???

  • 62.2
   slatka mala says:

   Igrao je u filmovima munje,nebeska udica,do koske.. ,a u seriji porodichno blago je tumachio lik zlatnog imena! Ima li neka pikanterija vezana za njega?

  • 62.3
   slatka mala says:

   Inicijali su mu N.G.

  • 62.4
   ???? says:

   On je glumcina !!! :)
   Koliko ja znam on je u skladnom braku vec vise od 15 godina . Zivi normalan i povucen (van estradni) zivot , porodica mu je jako vazna i veoma joj je posvecen !

  • 62.5
   slatka mala says:

   To znam,zato mi je i omiljeni glumac! Nego me interesuje njegov zhivot pre nego shto se ozhenio,da li je tu bilo nekih pikanterija ili je vodio normalan zhivot i pre nego shto se ozhenio! Molim za odgovor!

 13. 63
  zzzzzz says:

  Voditelj Glomazne nije gej. Svasta se ovde plasira, bljak.

 14. 64
  goran says:

  tesko da je s, k, ili LAPSUS gay

 15. 65
  Gospodin says:

  Neki sede i kuckaju komentare celu nedelju, a Gossip sedi i čita komentare celu nedelju xD

 16. 66
  xy says:

  Jel zna neko ko je omalena pevacica koja je zadovoljavala clana svog benda iza zvucnika? Nikako ne mogu da provalim :)

  • 66.1
   slatka mala says:

   Ja bih rekla da je to Stoperka G.T. Samo ona mozhe da uradi tako neshto,a i omalena je i ima svoj bend!

  • 66.2
   ???? says:

   Ona sto stalno kuka da ne da dete, a sud hoce da joj ga uzme .Inace je iz Nis(a) i kada je drzala dijetu porasle su joj grudi (hahahah) Izuzetno antipaticna ,dugo je na estradi a nikada nije imala hit .Jedno vreme je stalno nosila plave perike i stalno je imala verenike (cak i posle nedelju dana poznastva -Grk ) …..laze cim zine i lazna je vernica !!!!

 17. 67
  iskreno says:

  Marice,komentar ti je sasvim realan,sve sto si napisala je susta istina. Ipak,ja bih ti nesto dodala za nislijku.Tacno je da je ona sjajan pevac,mnogo bolji od onih sponzorusa koje su zvezde mnogo vece od nje. Ipak,cinjenica je da je za njen los tretman od strane mnogih pa i publike 90% ona sama kriva. Veeelika je glupaca,lupeta bezveze,nema zrelost licnosti koja je takodje potrebna da bi pevac njenog kalibra imao plodnu karijeru.Takodje nije ni malo finija od ovih drugih; i ona ide na zenske atribute,umesto na glas koji poseduje. Konfliktna je osoba,ne uklapa se ni u jedno drustvo,sto smo mogli videti na farmi. Tako da ja ne bih okrivila estradnu masineriju koja neke gura a nju ignorise. Pre bih okrivila nju i njen karakter.

  • 67.1
   hahaha says:

   “komentar ti je susta istina” hahahahahahahaha Nina ninna ti s’s sa svoji glupavi odokativni ‘dokazima’ “cekamo te kod kolima” hahahahah

 18. 68
  Ena says:

  Da li nosonja (plagijator) ne moze imati dece?

 19. 69
  tratincica says:

  Glavata sto je pobedila u onom reality show voli da se opija itd. sto je sama izjavila…Mene zanima da li je njena veza paravan za nesto ili tu stavrno ima nesto. Ako neko stvarno njih zna neka kaze ne ove price rekla kazala….

 20. 70
  ana says:

  Uzeleli ste se seljackog rijalitija?!!! Mada kad pogledam ove druge rijalitije taj jos i izgleda svetski….:)

 21. 71
  snekili says:

  niti je ono bila dugonoga licno, niti dugonoga ima samo jednog fana.. naprotiv iza nje stoji armija vernih fanova koji su spremni u svakom trenutku da reaguju na izmisljotine o nasoj divi…

 22. 72
  majja says:

  Znaci ovako moram da kazem za one sto misle da sam ja neuravnotezena i da me nista ne zanima samo Titan Titan i Titan da nisu bas u potpunosti u pravu. Ja citam ceo blog i znam sta se sve desava sa mnogim odavde /o tome cu drugi put kad nadjem vremena/ , ja ne zivim u Srbiji ali govorim engleski i spanski, ali jedostavno Titan uvek ima prednost jer ja nemam vremena mnogo da pisem, a i zbog toga jer ga je uhvatila u svoje kandze jedna jako nepodobna persona za njegov status i intelekt a to je… svi znamo ko… ZMIJA! /inace ja Zmiju ZNAM, ne licno ali je ZNAM/ Pisi Gosipice ako ima nekih novih pikanterija na tom planu a da sme izaci u javnost!

  • 72.1
   Ja i samo ja! says:

   Ma nema nikavih pikanterija o Titanovoj devojci. Lepa , pametna, obrazovana, normalna devojka, ali je ti mnogo mrzis pa iz tog razloga zelis da cujes nesto lose o njoj sto realno ne postoji. Shvati vec jednom da on i da raskine sa njom sigurno nece da se odluci za tebe.

  • 72.2
   Ninna says:

   Ne znas je licno ali je ZNAS…hahahahahahah :)

  • 72.3

   Pa Majo, piši nam ti šta znaš i kako znaš sve to.

  • 72.4
   hahaha says:

   pa hajde reci nam ti, majja, kad si tako dobro upoznata sa njihovom situacijom?

  • 72.5
   Cvrcak&mrav says:

   Querida Majja, ya que dices que hablas español, prefiero redactarte un par de líneas en ese idioma, para no cansarte con el serbio… Mira, guapa, cuando a tanta gente le pareces loca, o lo que sea, por algo será. Así que, ¡ aplícate el cuento! Titan y su novia llevan años juntos y por mucha amargura que derrames tú en este blog o las peliculas mentales que te montes, eso no va a cambiar.

   * izvinjavam se ostalima, ali prosto nisam mogla da odolim.

  • 72.6
   @Cvrcak&mrav says:

   Džabe se mučiš, provući će tekst kroz google translate

 23. 73
  iskreno says:

  Sta bi sa blogom trac partija? Obecali da ce kratko da pauziraju jer se sele na drugi sajt, i vise ni traga ni glasa od njih! Ako se secate,povremeno su se oglasavali ovde. Bio bi red da nam nesto napisu jer verujem da citaju sve ovo.

 24. 74
  S.S says:

  Zmija je na početku ove godine na sva usta pljuvala organizatora njene turneje u zemlji kengura, kako nije ispoštovana, kako su ispali neprofesionalni itd… Nije mi samo jasno, zar ona misli ako smo odvojeni okeanom od Evrope i Srbije, da mi odavde nemamo pristup medijima u Srbiji?
  Naime, za Novu Godinu gostovala je u Srpskom klubu Bonarig (Bonnyrigg) i od dočeka napravila opštu lakrdiju. Napila se ko zemlja još pre ponoći! Bila je u širokoj ali minijaturnoj haljinici, za koju mi ni dan danas nije jasno da li je to ustvari bila tunika, pa je Zmija zaboravila da obuče pantalone ili suknju? Kako se odvalila od alkohola, posrtala je, djuskala podižući to haljinče i pokazujući prisutnima njene tangice i ostalo. Verenik to više nije mogao da gleda, pa su se posvađali kao nečastivi, što bi rekao Čkalja! :-) a na kraju i potukli i to naočigled gostiju! On je odjurio napolje, ujutru seo na prvi avion i napustio Oz. Kad je došla sebi i skontala šta je uradila, i Zmija je sela na avion i otišla neodradivši još nekoliko ugovorenih nastupa za koje je, usput, već pokupila pare! Onda su krenule priče o lošoj organizaciji koju ona kao veliki profesionalac nije zaslužila. Ipak, ostale su fotografije sa neslavnog dočeka, grozomornog prizora nje pijane, njenih tangica koje pokazuje gostima…
  Kad sam već sela da pišem o gostovanjima ovde kod nas u zemlji kengura, evo još koje zanimljivosti…
  Pevačica koju su nedavno iskritikovali zbog kilaže posle porođaja, da bi ona sama koji dan posle toga izbacila dve svoje fotke iz domaće radinosti iz kupatila na kojima je verovatno trebala da izgleda zavodljivo ali u najmanju ruku izgleda bljutavo i vulgarno, je takođe imala izlete na ovom kontinentu. Pre nekoliko godina, organizator njene turneje joj je umesto hotela našao privatan smeštaj u kući kod nekih rođaka (što nije retkost). Ona se jedne večeri kad nije imala nastup toliko napila da nije znala gde se nalazi. Valjala se po podu, lupala gluposti, kasnije je pao i dobar seks. Ona se ludo zabavljala i uživala a aparat je škljocao i škljocao…
  Treća Diva je pre koju godinu takođe bila ovde na turneji. Po povratku u Srbiju novine i internet portali su bili prepuni hvalospeva kako je turneja bila više nego uspešna, kako je u gradu “Opere” bilo deset hiljada ljudi itd. Takođe, neizbežne fotografije bahatog šopinga pošto su joj organizatori, prezadovoljni koncertom, dali bonus od 10000$… To je sve priča za malu decu! Koncert je bio u malom gradu 35km udaljenom od Opere. Koncertna dvorana je bila popunjena ni 30% kapaciteta iako je prodato puno karata. Većina ljudi je bila u sali pored one u kojoj je bio koncert. Tu se prodavao alkohol ali i puštala sasvim neka druga muzika. 10000$ bonus je takodje najobičnija bajka. Na gomili Adidas kesa sa kojima se slikala, na drugoj strani je velikim slovima pisalo SALE (velika rasprodaja pred kraj finansijske godine) tako da se ni tu nije istrošila ni delić od onoga čime se hvalila…
  Ima još likova koje sam htela da spomenem ali moram prvo da malo pročešljam prethodne blogove da skontam kome je kakav nadimak udaljen…

  • 74.1
   Cinderella says:

   A treca je jos i boze pomozi na Adidas rasprodaji a sta cemo za veselu Tikvu sto je uhvacena na delu kako kupuje garderobu od kineza e glamour i sjaj nema sta..

  • 74.2
   Robert says:

   Ovo je neko od ljudi iz organizacije Zmikine austrijske turneje dobio ideju sa nastavi tamo gde se stalo sa pljuvanjem Zmiki na pocetku godine. Samo provaljeni su, isti nacin pisanja i navodjenje podataka ih odaje. Postoje fotke gde Zmiki peva za docek Nove godine i gde zena izgleda sasvim pristojno i normalno. A jedna fotka govori vise od 1000 reci. Da takve fotke postoje o kojima takozvana S.S prica odavno bi se pojavile u nekim novinama jer su ti isti pljuvaci slali raznim novinama kobejagi neke dopise o tzv. Zmikinim ispadima. Dovoljno je otici na Zmijinu fb fan stranicu i pogledati slike i video snimke gde je sve sasvim ok.

  • 74.3
   To nisam ja to je moja Schauma says:

   Ko je pevačica koja se ugojila posle porođaja a sada pokazuje svoje zanosne fotke?

  • 74.4
   Cinderella says:

   Za zmiki je tacno dizala je cuvenu Camilla tuniku ja cak mislim da gace nije ni imala a mozda nisam dobro videla i pobila se s onim njenim bila je mortus pijana organizatori su bili kprektni to je cela istina svidelo se to nekom ili ne, eto:)

  • 74.5
   S.S says:

   @ Cinderella – Ha, ha! I ja mislim da gaće uopšte nije imala ili ih je skinula kad se odvalila od alkohola, ali nisam sigurna u taj podatak, pa sam zato napisala da je pokazivala tangice. Kontam, možda nisam dobro videla, možda je imala tangice, pa je zato zadnjica sevala. Niko ne kaže da ona ne peva dobro i da ne ume da napravi atmosferu, ali za doček je stvarno ubrljala i to joj nikako nije trebalo. Drago mi je samo da ima još neko ovde ko je bio prisutan, pa zna o čemu pišem i da ne lažem.
   @ To nisam ja….. – potraži na Youtube koja pevačica je nosila “Na lančiću ime tvoje” pre nekih dvadset godina.

  • 74.6
   Robert says:

   Cinderella i S.S provaljene ste!

  • 74.7
   Cinderella says:

   A sad mi je jasno o kojoj pevacici je rec… sto se nje tice nije to jedina pikanterija ona je bila do usiju zaljubljena u jednog prevaranta i lazova necemo ga imenovati jer nije javna licnost,mada ss ti mozda i znas o kome je rec…cak mu je i dete rodila- on je navodno trebalo da ostavi zenu i decu zbog nje ali sto bi rekla “srpska majka” bila je to prica sa “tuznim happy endom” Roberte ne lozi se ovo je samo trac partija ako nemas neki interesantan komentar ne zauzimaj prostor svojim provokacijama. Veliki pozdrav za mog saucesnika ss..hehe

  • 74.8
   S.S says:

   Čuj ti Roberta…! Jesi li nas provalio? E, i neka si! Svaka ti čast! A već sam mislila da smo Cinderella i ja nedodirljive… Moraću češće da menjam nik samo zbog tvoje visprenosti!
   Slušaj momak, lepo ti je Pepeljuga napisala, ne loži se toliko. Opusti se i uživaj u ovom tračeraju. Mani se tih teorija zavere! Ovo nije fan klub, kako si sam napisao. Ako ti je do hvalospeva, na pogrešnoj si adresi. Ajde sad polako, put pod noge… :-)
   A za Pepeljugicu veliki kiss! Divno je imati saveznika ;-)

 25. 75
  Nevena says:

  Jel ima nekih pikanterija o Brendi ? Poznato je da je ona oko 2000 bila glavni uvoznik belog praska, preko kafe koju je drzala…jel ima tu jos nekih zanimljivosti ?

Dajte svoj komentar