HOLLYWOOD

Skandalozno: Lekar napravio selfi dok je Džoan umirala!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

U sandale male, noge jedva stale

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Godišnjica braka: Evo šta je Dijana dobila na poklon od muža!

Hot news
25.02.2012 | 10:35h

Jelena Rozga napunila Magacin! Kolege iz Srbije je bojkotovale!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ
Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ

Jelena Rozga je noćas napunila klub “Magacin”. Posle koncerta u Sava Centru ovo je bio njen drugi nastup u našem glavnom gradu. Jelena je na nastu došla skoro sa puta. Uspela je da se samo presvuče i istušira u hotelu pošto je kako smo saznali imala nekih poslovnih obaveza. Čak nije bila prisutna i kada je bend radio tonsku probu. Za razliku od naših zvezda koje maltene traže da ih auto izveze na binu i mimo zakona ulaze njime i po pešačkoj stazi, Rozga se kultruno prošetala da kluba od mesta odakle zakon zabranjuje vožnju kola. Odlično raspoložena zapalila je publiku pesmom “Bižuterija” a onda su se ređali njeni stari hitovi koje je pevala dok je bila u grupi “Magazin”.


Već posle prve pesme nastala je histerija među devojkama a Rozga je onima koji su bili pored bine ispunjavala i muzičke želje. Kako je sama rekla očekuje da se u najskorije vreme opet sretne sa publikom u Beogradu. Kolege iz Beograda su je bojkotovale pa se na nastupu osim voditeljke Danijele Jankov nije pojavio niko sa estrade. Iz našeg grada je otputova za Sloveniju gde će sutra nastupiti u klubu kako kažu samo za 50 izabranih ljudi….

Povezane vesti

3 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  adrijan-srbobran says:

  prelepa,prezgodna,PEVACICA koja zaista peva.nije ni cudo sto nase nazovi pevaljke nisu posetile njen nastup.sta bi nase zvezdice tamo?da ljubomorisu i zavide?

 2. 2
  Vitez says:

  Daj ti Srbobrane ne branite nas više,e ja mislim da bi vas neko ispoštovao to treba zaslužiti,a došle su bre u kurte i murte,došli divlji isterali pitome.

 3. 3
  Monika says:

  extra pjevacica…a vase cajke su glava boli,furaju neke zvjezdice..ko je sta dobio od muza,kakve je cipele kupio,kakvog je ljubavnika prohodao,kakvo dijete je uhvatila Drznka itd,a pjesme ni da se cuju..jadne su te takozvane zvijezdice vase:))

Dajte svoj komentar