HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Ognjen kreza estradu zeza

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Istetovirao ženino ime: Još se vole iako su razvedeni!

Hot news
09.05.2013 | 09:20h

Ljuba Pantović zanemarila maloletnu ćerku: Policija čeka njen izlazak sa “Farme”?!

ljuba11
Kik-bokserka Ljuba Pantović mogla bi krivično da odgovara zbog nebrige o svojoj maloletnoj ćerki koja je zatrudnela sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Ćabarkapom tokom njenog boravka na Farmi.
Advokati tvrde da bi krivičnu odgovornost zbog kršenja prava deteta mogli da snose Čabarkapa, ako se utvrdi da je iskoristio maloletnu, ali i Ljuba kao majka i njen staratelj.
- Budući da je otac maloletnice u zatvoru, Ljuba kao njena majka može biti krivično gonjena zbog nebrige o sopstvenom detetu. Ona je ćerku prepustila ulici zbog učešća u rijalitiju – kaže advokatica Božidarka Stojaković.
Ona dodaje da bi Ljuba, iako učesnik rijalitija, trebalo što pre da sazna šta se dešava njenoj maloletnoj ćerki.
- Advokatica Stojaković ukazuje da krivičnu prijavu protiv Čabarkape mogu da podnesu devojčicini roditelji, a može i tužilaštvo. Tužilaštvo kaže da će saslušati Ljubinu ćerku ako je devojčica bila prisiljena da stupi u ljubavni odnos. „Mi se ne bavimo moralom, već pravom, a to znači da devojka od 16 godina može dobrovoljno biti sa kim god hoće u vezi - kaže sagovornik Blica iz Tužilaštva.
Darko Popović sa Pinka zadužen za odose sa javnošću je istakao da produkcija učesnike obaveštava o eventualnom smrtnom slučaju ili teškoj bolesti, kao u primeru Ere Ojdanića koji je bio izašao sa imanja zbog bolesti tašte.
- Ako Ljubu obavestimo ona može da nas tuži jer je izgubila eventualnu finansijsku dobit pobedom. Po ugovoru ona ne sme da dobija spoljne informacije. LJubina majka nam je u poslednjem razgovoru rekla da nije tačno to što se piše o njenoj unuki - kaže Popović, govoreći uime čelnika Pinka.
Rođeni stric Ljubine ćerke veruje da je njegova sinovica “zavedena”.
- Centar za socijalni rad je juče počeo da se bavi slučajem. A bratu ću preko advokata poručiti da kao otac podnese tužbu protiv Čabarkape - rekao je juče Srboljub Subotić za „Blic“.

Izvor: Blic

Povezane vesti

1 komentar

Stranica komentara:
  1. 1
    joka says:

    Jadna li su danasnja deca,pored takvih majki….

Dajte svoj komentar