HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Ognjen kreza estradu zeza

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Istetovirao ženino ime: Još se vole iako su razvedeni!

Hot news
15.07.2012 | 10:25h

Maja Nikolić: Drago mi je što je moj bivši muž dobio dete!

 

Maja Nikolić trudi se da se njeni sinovi Lazar i Novak, koji imaju različite očeve, nikada ne osećaju zapostavljeno. Nije se ni iznenadila kada je saznala da se njen bivši suprug Vuk Kandić oženio i dobio dete. Kako kaže, Lazar se veoma raduje sestri koju je dobio Majin bivši suprug. Ipak, pevačica ne želi da komentariše nekadašnju ljubav.
- Nemam komentar na njegov život jer moj bivši suprug ima pravo na svoju privatnost. Veoma je lepo što je dobio bebu. Lazica sada sa mamine strane ima brata, a sa tatine strane ima sestru. To su mnogo lepe stvari -  izjavila je Nikolićeva za nedeljnik “Stori” .
- Laza se sve vreme raduje, pa i mene tera da mu rodim brata ili sestru. Bio je pripremljen na dolazak sestre na svet jer mnogo voli bebe i očekuje da mu i ja uskoro podarim jednu. Ipak, za sada sigurno neću rađati, ali nikada se ne zna šta donosi budućnost. Volela bih da imam još troje dece –  kaže pevačica.
Podsećanja radi, Maja i Vuk su se veoma burno razveli, nakon čega je započela i sudska parnica oko toga kome će pripasti mali Lazar. Suđenje još uvek nije završeno, a u međuvremenu je procurila i informacija da se pevačica sudi sa bivšom svekrvom.

Izvor: Alo!

Povezane vesti

Dajte svoj komentar