HOLLYWOOD

Nakon 22 godine: Istina o najseksepilnijoj filmskoj sceni!

RED CARPET

Zvezde blistale na crvenom tepihu: Pogledajte toalete sa dodele CMT nagrada

TV SHOW

Mala nevesta: Stiže nova Gauri!

INTERVIEW

Aco Pejović: Možemo Sale i ja još neke stvari da radimo u duetu!

PAPARAZZO

Pre i posle Granda

EXCLUSIVE

SCANDAL! Bivši ljubavnici Džidža i Miloš svađali se pred kamerom Scandal!-a

HOT NEWS

Bez celulita: Odlučila da pokaže sve u bazenu!

Hot news
15.07.2012 | 10:25h

Maja Nikolić: Drago mi je što je moj bivši muž dobio dete!

 

Maja Nikolić trudi se da se njeni sinovi Lazar i Novak, koji imaju različite očeve, nikada ne osećaju zapostavljeno. Nije se ni iznenadila kada je saznala da se njen bivši suprug Vuk Kandić oženio i dobio dete. Kako kaže, Lazar se veoma raduje sestri koju je dobio Majin bivši suprug. Ipak, pevačica ne želi da komentariše nekadašnju ljubav.
- Nemam komentar na njegov život jer moj bivši suprug ima pravo na svoju privatnost. Veoma je lepo što je dobio bebu. Lazica sada sa mamine strane ima brata, a sa tatine strane ima sestru. To su mnogo lepe stvari -  izjavila je Nikolićeva za nedeljnik “Stori” .
- Laza se sve vreme raduje, pa i mene tera da mu rodim brata ili sestru. Bio je pripremljen na dolazak sestre na svet jer mnogo voli bebe i očekuje da mu i ja uskoro podarim jednu. Ipak, za sada sigurno neću rađati, ali nikada se ne zna šta donosi budućnost. Volela bih da imam još troje dece –  kaže pevačica.
Podsećanja radi, Maja i Vuk su se veoma burno razveli, nakon čega je započela i sudska parnica oko toga kome će pripasti mali Lazar. Suđenje još uvek nije završeno, a u međuvremenu je procurila i informacija da se pevačica sudi sa bivšom svekrvom.

Izvor: Alo!

Povezane vesti

Dajte svoj komentar