HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Ognjen kreza estradu zeza

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Istetovirao ženino ime: Još se vole iako su razvedeni!

Hot news
09.07.2012 | 18:25h

Milica Pavlović otkrila: Spavala sam sa ženom!


Milica Pavlović, finalistkinja “Zvezda Granda”, otkrila je detalje iz svog intimnog života. Pavlovićeva je u emisiji “Tačno u podne” izjavila da je spavala sa ženom, i to suprugom Slobodana Rakića, takođe finaliste tog muzičkog takmičenja.
Nakon ovakve tvrdnje mlade pevačice, odmah su počele spekulacije da je naklonjena istom polu, a da ne bismo nagađali šta se tačno tu dogodilo, pozvali smo je za komentar.
- Jao, jesam to rekla, ali kroz šalu. Kada smo Boba i ja nastupali u Prilužju, ostali smo da prespavamo kod njega. Tada sam spavala sa njegovom ženom, ali samo u istoj sobi. Naravno da nisam mislila da smo stvarno spavale zajedno, iako se to tako protumačilo. Moram reći da je Bobina supruga divna osoba, lepo me je ugostila i ispričale smo se. Ona je ponosna na uspeh koji je postigao u takmičenju – izjavila je kroz smeh Milica za “Alo!”, a na pitanje da li je Boba pravio problem što će njih dve spavati zajedno, Pavlovićeva je odgovorila:
- Naravno da nije pravio nikakav problem. Boba i ja smo dobri drugari, tako da je sa zadovoljstvom prihvatio da ja i njegova supruga spavamo u istoj sobi. Inače mi je veoma drago što su svi finalisti u odličnim odnosima, družimo se i izlazimo zajedno. To je veoma bitno jer uskoro idemo na turneju, provešćemo mesec dana zajedno – kaže mlada pevačica, koja je publiku osvojila izazovnim plesom, pogotovo dok je igrala uz svoju novu pesmu “Tango”.
Inače, Milica je poznata po tome što je i u okviru takmičenja iznosila detalje iz svog života, što je gledaocima bilo vrlo zabavno. Tako je još na početku ove sezone “Zvezda Granda” izjavila da da je njen deda bio švaler i da ju je naučio da flertuje sa kamerom.
- To me je naučio moj deka, koji se zove Vladimir i koji je trenutno u publici i koga volim najviše na svetu, kao i baku. Iskoristiću priliku da kažem da je bio veliki švaler, ja se izvinjavam, deda, i da me je on tome naučio – izjavila je Pavlovićeva.

izvor: Alo!

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Len@ says:

  cura se samo šalila,a vi mislili stvarno.ccc :D

 2. 2
  mimi, says:

  mozes da izjavis bilo sta, seljancura si i kraj.

 3. 3
  sara says:

  ma ti si seljancura a i ovi novinari od muve prave slona….

 4. 4
  mimi, says:

  ha ha, seljancura brani seljancuru, isti se istom raduje

Dajte svoj komentar