HOLLYWOOD

Nakon 22 godine: Istina o najseksepilnijoj filmskoj sceni!

RED CARPET

Zvezde blistale na crvenom tepihu: Pogledajte toalete sa dodele CMT nagrada

TV SHOW

Mala nevesta: Stiže nova Gauri!

INTERVIEW

Aco Pejović: Možemo Sale i ja još neke stvari da radimo u duetu!

PAPARAZZO

Pre i posle Granda

EXCLUSIVE

SCANDAL! Bivši ljubavnici Džidža i Miloš svađali se pred kamerom Scandal!-a

HOT NEWS

Bez celulita: Odlučila da pokaže sve u bazenu!

Hot news
28.07.2012 | 09:30h

Muku muči: Jeleni Vučković “bežale” grudi na plaži!


Sa veštinom krotiteljke lavova, učesnica “Zvezda Granda” Jelena Vučković se ovih dana borila sa svojim nemirnim grudima na jednoj od budvanskih plaža, a u tom ljutom boju uslikao ju je paparaco!
Dok je sedela, najstarijoj ćerki pevačice Goce Božinovske grudi su nehotice ispadale iz ružičastog kupaćeg kostima, a kupači su netremice gledali iščekujući epilog Jelenine borbe. Ni sa donjim delom bikinija Vučkovićeva nije baš imala sreće jer joj se neprestano uvlačio tamo gde ne treba, pa je više podsećao na tange nego na obične gaćice za kupanje. Međutim, Jelenu ni problemi sa kostimom nisu omeli u brčkanju, pa je mlada pevačica, ne obazirući se na ostale kupače, uživala u čarima mora.
Da li i Božinovska ima slične probleme prilikom kupanja nismo uspeli da saznamo, ali je izvesno da je ćera zgodna na mamu. Iako se svojevremeno pisalo da je Vučkovićeva stavila silikone, i to uz blagoslov Božinovske, sudeći po ovim slikama, grudi mlade pevačice su prirodne. Da je “prirodno najlepše” videlo se i po brojnim muškim pogledima uperenim ka Jeleninom dekolteu!

izvor: Alo!

Povezane vesti

1 komentar

Stranica komentara:
  1. 1
    caca says:

    strasno

Dajte svoj komentar