HOLLYWOOD

Ponovo prosidba: Bijonse i Džej Zi odlučili šta će dalje!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Samo firmirano

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Sofija o Troickom: Mlada sam da bi znala da je on pravi!

Hot news
28.07.2012 | 09:30h

Muku muči: Jeleni Vučković “bežale” grudi na plaži!


Sa veštinom krotiteljke lavova, učesnica “Zvezda Granda” Jelena Vučković se ovih dana borila sa svojim nemirnim grudima na jednoj od budvanskih plaža, a u tom ljutom boju uslikao ju je paparaco!
Dok je sedela, najstarijoj ćerki pevačice Goce Božinovske grudi su nehotice ispadale iz ružičastog kupaćeg kostima, a kupači su netremice gledali iščekujući epilog Jelenine borbe. Ni sa donjim delom bikinija Vučkovićeva nije baš imala sreće jer joj se neprestano uvlačio tamo gde ne treba, pa je više podsećao na tange nego na obične gaćice za kupanje. Međutim, Jelenu ni problemi sa kostimom nisu omeli u brčkanju, pa je mlada pevačica, ne obazirući se na ostale kupače, uživala u čarima mora.
Da li i Božinovska ima slične probleme prilikom kupanja nismo uspeli da saznamo, ali je izvesno da je ćera zgodna na mamu. Iako se svojevremeno pisalo da je Vučkovićeva stavila silikone, i to uz blagoslov Božinovske, sudeći po ovim slikama, grudi mlade pevačice su prirodne. Da je “prirodno najlepše” videlo se i po brojnim muškim pogledima uperenim ka Jeleninom dekolteu!

izvor: Alo!

Povezane vesti

1 komentar

Stranica komentara:
  1. 1
    caca says:

    strasno

Dajte svoj komentar