HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Samo firmirano

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Ulovila mlađeg: Pevačica u vezi sa mladim bogatašem?!

Hot news
06.07.2012 | 14:25h

Nema krize: Lukas, Pejović, Joksimović i Predojević kupili stanove u Budvi?!


Ustaljenu praksu da nekretnine na atraktivnim lokacijama u Budvi kupuju isljučivo Rusi prekinula je izgleda grupa poznatih Srba, koji su počeli da okupiraju najpoznatije crnogorsko letovalište! Naime, kako “Alo!” saznaje, pevači Aca Lukas, Željko Joksimović, Aco Pejović, kao i voditelj Srđan Predojević, navodno su kupili stanove u istoj zgradi i sada su prve komšije!
- Pošto se međusobno druže i u Beogradu, tri pevača i voditelj rešili su da zajedno i letuju, i to u svojim novim stanovima u Budvi! Aca Lukas, Željko Joksimović i Aco Pejović nedavno su kupili stanove u istoj zgradi, tako da su sada komšije u crnogorskoj prestonici turizma. Najveći stan uzeo je Aco Pejović, ali i ostali mogu da se podiče kvadraturom, čija cena u ovom delu Budve iznosi oko 2.500 evra po metru. U kupovini nekretnina pridružio im se i voditelj Televizije „Pink“ Srđan Predojević, koji je kum Željkove supruge Jovane. Sve u svemu, na stanove su zajedno potrošili više od pola miliona evrA – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.

Kontaktirali smo sa agencijom za nekretnine iz Budve, gde nam je rečeno da ne mogu da otkrivaju imena svojih klijenata. Ipak, potvrdili su nam da kvadratni metar u Budvi košta od 2.200 do 3.000 evra, u zavisnosti od lokacije. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Pejovićem, Vuksanovićem, Joksimovićem i Predojevićem, ali se do zaključenja ovog broja oglasio samo Lukas SMS-om u kom je stajao njegov odgovor „nisam“ na naše pitanje da li je nedavno kupio stan u Budvi.

Novopečenim komšijama navodno se pridružio i estradni menadžer i kum Željka Joksimovića Bane Obradović, koji je takođe pazario stan u istoj zgradi, u kom će boraviti u letnjem periodu sa suprugom Jovanom i decom.

Izvor: Alo!

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
    Doll says:

    ima se,može se… :D

  2. 2
    hocu i ja says:

    Ili je nema se, kur.i se….

Dajte svoj komentar