HOLLYWOOD

Nakon 22 godine: Istina o najseksepilnijoj filmskoj sceni!

RED CARPET

Zvezde blistale na crvenom tepihu: Pogledajte toalete sa dodele CMT nagrada

TV SHOW

Mala nevesta: Stiže nova Gauri!

INTERVIEW

Aco Pejović: Možemo Sale i ja još neke stvari da radimo u duetu!

PAPARAZZO

Pre i posle Granda

EXCLUSIVE

SCANDAL! Bivši ljubavnici Džidža i Miloš svađali se pred kamerom Scandal!-a

HOT NEWS

Bez celulita: Odlučila da pokaže sve u bazenu!

Hot news
23.08.2012 | 18:25h

Ništa ga ne može omesti: Miroslav Ilić peva i slomljenih rebara!


Legenda narodne muzike Miroslav Ilić polomio je dva rebra, ali i dalje peva! “Slavuj iz Mrčajevaca” pao je u kupatilu u svom stanu u Višnjičkoj banji, zbog čega su mu naprsla rebra. Međutim, na turneji je punom parom, sinoć je nastupio u Novom Sadu.
- Super sam! Stvarno mi je glupo da elaboriram kako sam povredio rebra u kupatilu. Uživam s prijateljima i publikom. Baš ste me našli u restoranu s prijateljima, jedemo šarana. A u ponoć počinjem nastup pred Novosađanima – rekao je sinoć za Kurir Miroslav, koji nije ni pomišljao na otkazivanje koncerata.
Miroslav najpre nije sumnjao da mu se išta strašno desilo prilikom pada, već je mislio da se samo malo ugruvao. Ali na putu ka Crnoj Gori bolovi su ga upozoravali da je reč o ozbiljnijoj povredi. Svratio je u Podgoricu na pregled i saznao da ima naprsnuće rebara. Iako je njegov menadžer nameravao da otkaže koncerte u Bileći, Nevesinju i Nikšiću, Ilić za to nije hteo ni da čuje.
- Grehota je izneveriti narod – reči su kojima je sve odbijao Ilić.
On se, ipak, pre nastupa žalio publici kako je imao malu nesreću, ali su se svi smejali, ubeđeni da je reč o šali. Niko nije poverovao da bi slomljenih rebara proputovao zemlje i gradove, i još i pevao. Ipak, nije sve išlo tako glatko. Bolovi su nailazili, pa je Miroslav s vremena na vreme morao da sedne na binu ili da se osloni na klavijature.

izvor: Kurir
foto: Kurir, Nebojša Mandić

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
  2. 2
    CocoChanel says:

    Pokidao je sinoc :)

Dajte svoj komentar