HOLLYWOOD

Nakon 22 godine: Istina o najseksepilnijoj filmskoj sceni!

RED CARPET

Zvezde blistale na crvenom tepihu: Pogledajte toalete sa dodele CMT nagrada

TV SHOW

Mala nevesta: Stiže nova Gauri!

INTERVIEW

Aco Pejović: Možemo Sale i ja još neke stvari da radimo u duetu!

PAPARAZZO

Pre i posle Granda

EXCLUSIVE

SCANDAL! Bivši ljubavnici Džidža i Miloš svađali se pred kamerom Scandal!-a

HOT NEWS

Bez celulita: Odlučila da pokaže sve u bazenu!

Hot news
09.07.2012 | 12:25h

Pogledajte fotografije sa snimanja spota za pesmu “Italiana” Severine Vučković!


U Zagrebu je počelo snimanje spota za pesmu “Italiana”, Severine Vučković i FM benda, za kojim vlada veliko interesovanje u Hrvatskoj.
- A šta da vam kažem? Draga mi je Telma i ne mislim da je film ‘Telma i Luiz’ mračan – rekla je Severina (40) koja je sa FM bendom na zatvorenom autoputu, nedaleko od Velike Gorice,  odglumila scenu iz kultnog filma za novi spot ‘Italiana’. Splićanka igra Telmu. Koleginice Seve i Ana Bebić su jurcale automobilom, pevale iz petnih žila i pokazivale raskošna tela.

 

- Uživala sam. Inače me drugi voze pa mi je ovo bila dobra prilika da se malo ‘izdivljam’ za volanom – našalila se Severina, koja je za snimanje obukla ‘vruće pantalone’ i top kojim je istakla grudi.
Iako je rodila sina Aleksandra pre četiri meseca, pevačica je u vrlo kratkom roku dovela liniju u red. Uz Severinu i Anu, u spotu se pojavljuju i srpski ‘hitmejkeri’ Filip Miletić (31) i Miloš Roganović (36), zaslužni za Severinine hitove ‘Bred Pit’ i ‘Grad bez ljudi’. Muzičari glume autostopere koje vesele devojke pokupe u automobil.

Severinin spot za ‘Italianu’ snimaće se po celoj bivšoj Jugoslaviji, gde god ima Severininih fanova. Tako se očekuje da će ekipa, osim Zagreba, posetiti Split, Beograd, Sarajevo, Skoplje, Novi Sad, Ljubljanu…

Izvor: 24sata.hr
Foto: Mare Milin

Povezane vesti

Dajte svoj komentar