HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Ognjen kreza estradu zeza

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Istetovirao ženino ime: Još se vole iako su razvedeni!

Hot news
19.07.2012 | 19:20h

Pozlilo mu na odmoru: Željko Samardžić završio u bolnici!


Iako se trudi da živi zdravo, Željko Samardžić se u poslednje vreme izlagao preteranim naporima, zbog čega je dospeo u bolnicu!
Naime, popularnom pevaču je pozlilo prilikom odmora u Kotoru, pa je potražio pomoć od lekara u tamošnjoj gradskoj bolnici, saznaje “Alo!”. Kako je rekao izvor blizak Samardžiću, on je osetio bol u predelu srca u subotu uveče, nakon čega je njegova supruga Maja pozvala Hitnu pomoć.
- Željko je imao jak bol u grudima, koji je pri tom bio praćen zujanjem u ušima, malaksalošću i trnjenjem leve ruke. Supruga je bila jako zabrinuta, ali srećom, Hitna pomoć je brzo stigla i odvezla ga u kotorsku bolnicu, gde je te noći zadržan na ispitivanju. Kada su rezultati bili gotovi, dobio je terapiju i pušten je na kućno lečenje – kaže sagovornik i dodaje:
- Željko već izvesno vreme ima problema sa zdravljem, i to sa štitnom žlezdom, ali ovoga puta to nije bilo u pitanju, pa je zbog toga urađena celokupna biohemijska analiza, kao i EKG. U nedelju, kada su sve analize urađene, lekari su se složili da pevača puste na kućno lečenje uz adekvatnu terapiju – zaključuje izvor.
Kako bi proverili verodostojnost navoda izvora, novinari lista Alo pozvali su Željka Samardžića, ali do zaključenja broja on je bio nedostupan za komentar. Sa druge strane, u kotorskoj bolnici javila se doktorka Ljiljana Krivokapić, koja je potvrdila saznanja lista.
- Željko Samardžić je primljen u subotu na odeljenje intenzivne nege. Odmah su mu urađene potrebne analize krvi, kao i snimanje pluća. Kada su svi nalazi bili gotovi, dobio je potrebnu terapiju, nakon čega je napustio kotorsku bolnicu – rekla je doktorka Krivokapić i dodala:
- Njegovo zdrastveno stanje nije zabrinjavajuće, ali svakako mora da miruje i da se pridržava naših uputa. Inače, tog dana Željko Samardžić se preforsirao. S obzirom na to da su temperature izuzetno visoke, on se tog dana preterano izlagao suncu, veslao i podizao teret, na šta je njegov organizam i reagovao. Nadam se da će se gospodin Samardžić držati naših saveta, te da će biti sve u redu sa njegovim zdravljem – rekla je doktorka Krivokapić.

Izvor: Alo

Povezane vesti

1 komentar

Stranica komentara:
  1. 1
    cica maca says:

    Ne daj se lave!!!

Dajte svoj komentar