HOLLYWOOD

Skandalozno: Lekar napravio selfi dok je Džoan umirala!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

U sandale male, noge jedva stale

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Sad malo guza: Pevačica svakog dana sve izazovnija!

Gossip Girl
02.03.2012 | 12:00h

Preživljavanje


Vaša Gossip sedela je juče sa jednim sjajnim frajerom, koji je eto slučajno bio na “preživljavanju” poslednjih meseci i ispričao mi je neke jako zanimljive detalje sa ostrva, koji sigurno neće biti prikazani ni kada počne emitovanje nove sezone. Naime, kaže on da je seksa bilo više nego vode i pirinča! Bukvalno se nije znalo ko koga, jer čim padne mrak i kamere se pogase, hvatao se svako sa svakim. One takmičarke koje su preko dana glumile fine i smerne cice, noću su divljale, što sa ostalim takmičarima, što sa članovima ekipe koja je bila u pratnji. A sve svetice!

Didžejuša je u velikom problemu koji preti da rasprši njene snove o svetskoj karijeri. Dečko joj je podigao ozbiljnu frku jer je skontao da svi znaju za njeno “tajno” zanimanje, pa iako je i on bio jedna od mušterija, neće da mu propadne investicija zbog toga što je njegova devojka na takvom glasu. Osim toga, on sluti, a po glavnom nam gradu se ponovo šuška, da se ona vratila najstarijem zanatu, jer ne može da čeka da se on odluči da se ženi – ovo je za nju sada već preduga veza, a još nije udata, i osim toga, on nije previše galantan. Tako, ponovo je stalno po prestoničkim žurkama, iako se pre nekog vremena preselila u mirniji grad, navodno da uspori tempo života, al se brzo vratila na staro – peca žena mušterije. E sad, kad je nastala kriza u vezi, postoji ozbiljna šansa da, iako je previsoko poletela i natripovala se već da je veća od najvećih svetskih zvezda, od toga ne bude ništa. Inače, ona se njega opasno boji i u paničnom je strahu da će on saznati da se ponovo bacila u promet… Tačno da čovek pomisli da je gospodin Senior nasilan tip… Ali, od nečega žena mora da živi!

Kad smo već kod koleginica po “zanatu”, sirota Misica što se onomad žestoko izblamirala na svetskom izboru za lepoticu, htela-ne htela, udaće se. Iako nije planirala da svog Đuvegiju prikazuje u medijima, ispostavilo se da čovek to sam hoće. Ma šta hoće – insistira! Bacio se u biznis pa mu je trebalo medijskog prostora da se izreklamira, a kako to bolje nego preko lepe žene. Platio čovek malo da se poigra, pa to iskoristio da se uslika par puta za jedan list poznat po tome da voli da reklamira svakakve heftalice i njihove sponzore. I eno ga, sada najavljuje da će biti konkurencija Ćorketu.
A Ćorke rešio da poseče svoju glomaznu aždaju – nakupilo mu se u produkciji kojekakvih zvezda i zvezdica, nekima pojavljivanje u emisijama i držanje mikrofona i ovako služi samo kao paravan i “kasting” za već dva puta gore pomenut zanat, a on čovek perfekcionista, ne voli da mu neko na taj način ruši ugled, pa hoće da odvoji žito od kukolja. Iako je on već par puta to najavljivao, pa čak jednom i napravio čistku, ovo što se sada sprema veće je od svega ikad viđenog. Od 50 nepotrebnih i nagomilanih zvezdica glomazne produkcije, ostaće samo njih 5-6 koji stvarno rade, dok će ostale rasterati fekalno obrađenom motkom. Hteo je ove sezone već da ugasi takmičenje po kom je njegova kuća najpoznatija, ali nije mogao, jer sa Roze televizijom ima ugovor na još jednu sezonu i to je morao da ispoštuje. A očigledno je da su ovo već svi batalili, i pravi takmičari, i gledaoci, mladi više i ne prate, jedina publika ostali su mu penzioneri od kojih nema leba. Zato je Ćorke smislio novi način da ljudima uzme pare. Biće veće i mnogo modernije od svega što je do sada radio, a iako ni sam još nije siguran kako želi da to izgleda, niko ne sumnja da će on i ovaj put uspeti da istera svoje.

A u frci od letenja iz Glomazne produkcije je i Glavata, pa su ona i njen dečko smislili “novi” razlog da budu u novinama – navodno, već ko zna koji put su se verili. Oni, čim shvate da ih par dana nema u novinama, a njoj opadnu pozivi za tezge, smisle kako su se verili, ili kako eto samo što se nisu venčali, i eto publiciteta. Džaba joj svi tekstovi i komentari, od kojih većinu sama piše, kada nastupa nema koliko bi htela, a ukoliko se nešto uskoro drastično ne promeni – lako bi mogla da bude među prvim otpisanima iz najveće muzičke kuće kod nas trenutno.

Koliko posla imaju zvezdice Glomazne produkcije govori i to što je vaša Gossip saznala da onu što se takmičila u prvom serijalu, zovimo je Ćuka, juri stilistkinja sa kojom je radila da joj isplati 300 evra, koliko je ostala dužna. Ćuka se već nedeljama ne javlja na telefon, a stilistkinja je rešena da dug utera, pa makar i preko veza svog oca, inače poznatog Političara, poslanika jedne od trenutno dve najjače stranke u Srbiji. Sirota Ćuka potpuno je izgubila kompas, vratila se mami u rodni grad, skoro uopšte ne nastupa…

Salveta, koju su je proterali iz Glomazne produkcije odavno, postala je maćeha ovih dana. Naime, žena njenog dečka se porodila pre desetak dana, ali njoj to ne smeta da se i dalje viđa sa Dašom. Ipak, Žena je rešena da tome stane ne kraj, unajmila je detektiva koji treba da sazna gde se Salveta i Daša sreću, te tvrdi da će svoju suparnicu uhvatiti, pretući i tako modru je slikati za novine.

Nakon žestoke bruke koja je pukla kada je Ćaleta jednog Pevača jedna Pevačica u pokušaju optužila za zlostavljanje, otac i sin su se pomirili, iako nedeljama nisu razgovarali. Sin je najpre optužio oca da će mu uništiti karijeru svojim sramotnim ponašanjem, ali nakon što mu je ovaj obećao da se takvi incidenti više nikad neće ponoviti, ponovo su uspostavili dobre odnose. Nije vaša Gossip baš sigurna da će se Ćale dugo pridržavati obećanja, jer je poznat upravo po tome da stalno juri klinke, te da se baš zbog toga i razveo od pevačeve mame.

Inače, čita vaša Gossip ovih dana tračeve o “lepoj” ćeri Panonskog Mornara i umire od smeha. Kao, šuška se da je Debelguzoj preotela dečka… Pa nije Ćera mutava, Gole je za nju sitna riba, njime mogu da se zadovolje i da se oko njega trude samo one koje više nemaju šanse za bolje. Ćera već mesecima šeta jednog Kratkog političara, koji je prilično uticajan u njenom gradu. I nije da se oni nešto kriju, savatavaju se oni tako nasred ulice, ne zanima ih što neko gleda.
Naša sada već skoro zaboravljena Golmanka ide na operaciju usana. Konačno, shvatila žena da ono ni na šta ne liči, ali se bojala operacije, jer lekari moraju da joj rade veoma komplikovan zahvat, budući da joj se ogromna količina stavljenog silikona unutra potpuno raspala, pa se vezao sa njenim tkivom. Ipak, ne želi više da je svi prozivaju zbog izgleda, pa je pobedila strah i ide konačno da se sredi.

Onaj Omaleni voditelj je pred razvodom. Ucenjuju ga, jer imaju kompromitujuće fotke na kojima se jasno vidi da je prevario ženu. Nije on bio svetac ni pre nego što ga je “udarila” slava – a bome ga je žestoko udarila. Umeo je tu i tamo da privede poneku klinku u njegovom omiljenom klubu, ali sada je prestao i da se krije. Njegova žena naslutila je da je vara, zapretila mu iseljenjem, a supružnici od tada jedva da komuniciraju…

Inače, Fata i onaj Visoki usporeni pevač iz Zemlje Stijenja i Kamenja pevali su prošlog vikenda u Dijaspori i nisu sakupili ni 100 ljudi. Pukla bruka, a pukli i oni, organizatora koji je unapred trljao ruke, verujući u to da će ovako zvučna imena privući i publiku, zavili su u crno. To je samo dokaz, posebno sa Fatom – to što na sve načine pokušavaš da budeš u novinama, ne znači da neko zaista želi i da plati da te… sluša!

Do sledećeg petka,
Voli vas vaša
Gossip Girl

Tags:
Povezane vesti

167 komentara

Stranica komentara: 1 4

Dajte svoj komentar