HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Godišnjica braka: Evo šta je Dijana dobila na poklon od muža!

Hot news
30.05.2011 | 09:15h

Probajte i vi: Stoja gleda u sunce i mršavi!!! (VIDEO)

Pevačica Stojanka Novaković Stoja šokirala je javnost svojim novim izgledom, a razlog tome je njena kilaža koju je prepolovila.
Dok je u jednoj od Pinkovih emisija promovisala pesme „Polako” i „Idi gde ti volja”, gosti su komentarisali njen izgled.

S obzirom na to da nije želela da ide pod nož, kako tvrdi, Stoja se odlučila za metodu „bušenja kašike”, ali i solarnu dijetu sa meditacijom, zahvaljujući kojoj je smanjila broj kilograma na 58.
- To podrazumeva svakodnevno gledanje u sunce u ranim jutarnjim satima. Počinje se sa deset sekundi, a svaki naredni dan sa deset sekundi duže. Pored toga nutricionista mi je korigovao ishranu, a redovno idem i na masaže - otkriva Stoja tajnu novog izgleda.

Izvor: Press

Povezane vesti

5 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  Maryann says:

  “Gledanje u sunce” jeste vrlo korisna navika ali za citav organizam i poboljsanje zdravlja uopste i to je pre svega nacin,na koji se postize dekalcifikacija zlezde epifize.Mozda ima uticaja i na brzi gubitak kilograma,samim tim sto pozitivno utice na sve funkcije u organizmu ali nikako nije vezana samo za mrsavljenje.

 2. 2
  Lemi says:

  kraljica..:D

 3. 3
  Dragan says:

  Hvala sto ste postavili moj klip….. jeeeeeeeeeeeeeee :-)

 4. 4
  Ana says:

  Sungazing jeste predivna vježba koju i ja prakziciram i korisna ja za mnoge druge važnije stvari, samo OPREZ, na smije se gledati bilo kad!!!! Samo sat vremena poslije izlaska i sat vremena prije zalaska sunca u takozvanim sigurnim satima. Pošto naslov direktno poziva na gledanje u sunce, dodajem link di je objašnjen sam postupak te vježbe; http://www.solarni.korisnik.com/postupak_sungazinga.html#

 5. 5
  Turbinjo says:

  Dekalcifikacija zlezde epifize!!!! A joooj!!! Ovo mi je tema za diplomski, definitivno…

Dajte svoj komentar