HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Samo firmirano

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Rasplakala se: Brena se kod Joksimovića setila svoje svadbe!

Hot news
18.08.2012 | 15:20h

Mis sveta je Kineskinja! Bojana Lečić: Učinila sam sve, što je bilo u mojoj moći!

Pobednica Mis sveta je Kineskinja Ju Venksija, na izboru održanom u Ordosu u Kini.Ovo je drugi put da titulu ponese neko iz Kine, prošli put je to bilo 2007. godine.
Prva pratilja je Sofi Elizabet Mulds iz Velsa, dok je druga pratilja Džesika Mišel iz Australije.
Naša predstavnica Bojana Lečić je u razgovoru za “Blic” neposredno pred finale izjavila da je uzbuđenje među takmičarkama na vrhuncu, te da je njen favorit mis Brazila i izrazila nadu da će biti presrećna ako ostvari dobar plasman za Srbiju.

“Atmosfera je jako napeta, sve devojke su uzbuđene, strpljenja je ponestalo, probe traju od ujutru do uveče, jako je teško izdržati, ali nas euforija drži i vuče napred. Danas je dan D, dan za koji se pripremamo već mesec dana. Čim počnem da razmišljam da je danas finale, trema se javlja, srce mi jače zalupa, ali daću sve od sebe da do poslednjeg trenutka ostanem smirena. Ja sam do sada dala sve od sebe, a sada je sve na žiriju”, kaže Bojana. Naša predstavnica ističe da ne voli da se bavi prognozama oko svog eventualnog plasmana, ali, pre finala, nije krila da bi bila ‘presrećna ukoliko bi uspela da zabeleži uspeh’ na ovom takmičenju lepote, na kome se za lentu mis sveta nadmeće preko 100 devojaka.
Bojana smatra da će joj učešće na ovom izboru doneti nezaboravno životno iskustvo, puno poslovnih ponuda i angažmana prevashodno u Srbiji, jer kako kaže, najviše bi volela da ostane da živi i radi u svojoj zemlji.
Naša Bojana je pred finale bila na 32. mestu, dok je mis Crne Gore Nikoline Lončar bila nešto bolje plasirana – na 28. mestu, a od svih predstavnica bivših jugoslovenskih republika najbolje se kotirala mis Slovenije – na 20. poziciji.

izvor: Blic

Povezane vesti

Dajte svoj komentar