HOLLYWOOD

Ljubav košta: Na svoju ženu troši milion dolara nedeljno!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Sike na izvolte!

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Život bez nje nema smisla: Zaključao je u stan dok se nisu pomirili!

Hot news
19.07.2012 | 21:20h

Severina sa sinom pozirala za naslovnicu hrvatskog časopisa!


Pevačica Severina Vučković u intervjuu za hrvatsku Gloriju ispričala je sve o životu sa svoja dva omiljena muškarca. Kaže kako joj život izgleda poput lepog sna, a dane provodi na relaciji Split, Zagreb, Beograd, Vršac i Čenej, gde joj je dragi uredio muzički studio u kome se priprema za letnu turneju.
- Najsrećnija sam žena na svetu jer sam postala mama – kaže Severina koja nema razloga da sakrije svoje uzbuđenje i sreću. Ova 40-godišnja pevačica pozirala je za Glorijinu naslovnu stranu upravo sa sinom Aleksandrom koga je prvi put predstavila javnosti.
- Budim se već u 6 sati. Aleksandar je živahna beba: nakon što se najede, odmara se pola sata, a onda kreće akcija u kojoj prepešačimo stan sto puta. Sve gleda, istražuje, a kad mu dosadi šetnja, puštam mu pesme s Youtubea pa igramo – ispričala je Severina koja priprema malu turneju na koju će krenuti sa sinčićem i u pratnji svog verenika Milana Popovića.
- Ono ‘ja’ više ne postoji. Dobro, ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista, možda je jedan konfekcijski broj veća, ali sadržaj je kvalitetniji, nežniji – ispričala je popularna pevačica. Ipak, Seve priznaje kako su joj prva dva meseca bila najteža jer nije spavala i bila je potpuno izgubljena. Milan joj je najveća podrška i podržava je u svemu što odluči.
- Srećna sam što će naše dete odmalena upoznati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik sveta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka – kaže, ali na pitanje da li će ona i Milan stati pred oltar odgovara:
- Ma mi smo već stari bračni par.

Izvor i foto: gloria.com.hr

Povezane vesti

4 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  aleksandar says:

  a za srpsko kad ce

 2. 2
  cica maca says:

  Isti je mama,slika prilika!!!!

 3. 3
  Katie says:

  preslatki su.<3<3<3 :D

 4. 4
  caca says:

  neka super neka vide malog srbina na naslovnici <3

Dajte svoj komentar