HOLLYWOOD

Skandalozno: Lekar napravio selfi dok je Džoan umirala!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

U sandale male, noge jedva stale

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Godišnjica braka: Evo šta je Dijana dobila na poklon od muža!

Hot news
01.02.2014 | 11:32h

Tatina ćer’a: Džidži Bosanac ne dozvoljava da dovodi momke u kuću!

aleksandra stojkovic dzidza

Pevačica i učesnica „Farme“ Aleksandra Džidža Stojković (26) otkriva da joj otac, poznati kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, ne dozvoljava da momke dovodi kući!

- I dalje živim sa roditeljima, pa mi tata Dragan ne dozvoljava da dovodim momke kući, tako da će sledeći kojeg dovedem da ga upozna morati da se oženi mnome! Upoznao je samo jednog pre nekoliko godina i od tog interesantnog susreta momke ne dovodim njemu na prag - uz osmeh priča Džidža, ne želeći da otkrije detalje tog susreta tokom kojeg se Dragan očigledno ponašao suviše zaštitnički prema ćerki, kao Nikola Kojo u filmu „Mi nismo anđeli 2“.

- Dragan je malo napet kada su u pitanju moji momci, ali sve je to normalno, ipak sam ja žensko dete. Već godinu dana nemam ozbiljnu vezu, tako da sam spremna za nove emocije. Ima nekih primamljivih ponuda sa svih strana, pa ćemo videti šta će biti - otkriva pevačica.

Iako se gradom pronela priča da ju je bivši dečko tukao, zbog čega su komšije navodno zvale policiju, pevačica tvrdi da je to notorna laž!

- Raskinula bih sa nekim ko bi vikao na mene, a kamoli da me tuče. Sa komšilukom se ne družim, tako da me ta priča ne dotiče.

Kaže da se sa bivšim cimerom sa farme Mikijem Đuričićem čula prethodno veče, ali da među njima nema ništa osim prijateljstva, iako su na seoskom imanju pokazivali emocije.

- Sinoć smo se čuli, dugo pričali i zezali se. Nema tu ništa, Miki sada ima devojku iz Rume i zaljubljen je. Neko vreme posle „Farme“ nismo bili u kontaktu i baš mi je drago što se to promenilo, pa se sada opet družimo - kaže ona.

Pored toga što priprema spot za duet sa Halidom Bešlićem za pesmu „Karta sveta“. Džidža uveliko sprema i novi singl.

- To će biti prvi put da tata Dragan nije radio pesmu, ali ju je naravno aminovao. Jedva čekam da je publika čuje jer spremam scenski nastup kakav do sada u Srbiji i Bosni nije viđen!

Izvor: Alo

Povezane vesti

2 komentara

Stranica komentara:
  1. 1
    Mali Beograd says:

    pa koliko si ih imala i imas, kad kazes tata ne da da dovodim momke, i bolje da ne dovodis kuci, ima covek da se slogira.

  2. 2
    Alen says:

    Uživo ružna ko lopov. Otac teški seljak a ona zamišlja da je nešto.

Dajte svoj komentar