HOLLYWOOD

Nevolje u Holivudu: Dikaprio oterao Bibera!

RED CARPET

Zvezde blistale na crvenom tepihu: Pogledajte toalete sa dodele CMT nagrada

TV SHOW

Progovorila o nesreći: Ni roditelji nisu znali da sam u bolnici!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Provirila guza

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Bićeš moja ili ničija: Pevačicu prati manijak!

Hot news
29.06.2012 | 13:20h

Zaboravila na verenika: Adem i Stanija zajedno u Bečićima!


Iako su pokušali da sakriju svoju vezu, Stanija Dobrojević, starleta i učesnica “Survivora VIP“, i Adem Ljajić, fudbaler Fjorentine, viđeni su u Bečićima, u jednom od najluksuznijih hotela na Crnogorskom primorju, a kako tvrdi izvor blizak paru, njih dvoje su šest dana proveli zajedno.
- Stanija i Adem su nedavno uživali u odmoru na moru. Ali, gledali su da prođu neopaženo, pa su došli odvojeno, a tako su se i vratili u Beograd, nisu išli istim avionom – kaže izvor blizak novopečenom paru.
- Stanija je prošle subote sama otišla u Crnu Goru, a Adem ju je tamo čekao. Proveli su šest dana zajedno i maksimalno su se trudili da ne budu viđeni. Stanija se sama vratila u Beograd, a Ljajić je rešio da još neko vreme ostane u Crnoj Gori – zaključuje naš sagovornik, dok Ljajić i Dobrojevićeva, o čijoj romansi je počelo da se spekuliše pre nekoliko nedelja, nisu bili dostupni za komentar.
Inače, za mladog fudbalera do sada se nisu vezivale dame iz javnog života, dok je kontroverzna starleta, osim po brojnim golišavim fotografijama na kojima napadno ističe zadnjicu i silikonske grudi, poznata i po navodnim vezama sa Ljajićevim kolegama Gojkom Kačarom, Vladimirom Volkovim i Lolom Smiljanićem, a donedavno je isticala da u Americi ima verenika, izvesnog Rusa. Ali ko se njega još seća?!

izvor: Alo!

Povezane vesti

1 komentar

Stranica komentara:
  1. 1
    J O L E says:

    samo nek su zdrao

Dajte svoj komentar