HOLLYWOOD

Procureli detalji: Ovako će izgledati svadba najpoželjnijeg muškarca!

RED CARPET

Dekoltei i gole noge: Pogledajte šta su zvezde nosile na MTV VMA

TV SHOW

Grand Magazin istražuje: Da li su žene zažalile zbog ravnopravnosti?!

INTERVIEW

DA LI SE DŽIDŽA OD SEKSA ISTOPILA: Seksi garderobu držim u spavaćoj sobi!

PAPARAZZO

Ognjen kreza estradu zeza

EXCLUSIVE

Dara Bubamara: Jedna pevačica je koza!

HOT NEWS

Ulovila mlađeg: Pevačica u vezi sa mladim bogatašem?!

Hot news
06.12.2011 | 09:30h

Zamerila se budućoj policajki: Vendi dobila batine na pijaci!


Pevačica Vesna Vukelić Vendi napravila je u nedelju na pijaci na Banjici pravi šou-program. Prvo je prodavačicu Draganu Blagojević (22) gađala jajima, a onda se potukla sa njom. Pošto je u prvoj rundi izvukla deblji kraj i otišla, Vendi se ubrzo vratila u pratnji dvojice poznanika. Oni su se Dragani predstavili kao policajci, a potom se ponovo sukobili sa njom. Budući da je ponovo dobila “po nosu”, Vendi je pokupila stvari i otišla.
Kako saznajemo, do sukoba je došlo zbog Vendinih pogrdnih komenatara o Ceci Ražnatović, dok je prodavačica njen vatreni obožavalac. Već nekoliko dana, Vendi prolazi pijacom i dobacuje ružne komentare o Ceci, a i prodavce “časti” pogrdnim imenima.
- Ovog puta odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva ‘majmunice’ – kaže Dragana.
- Vendi je to čula, pa mi je u prolazu ponovo nešto dobacila. Sa jedne od tezgi ugrabila je jaja i počela da me gađa. Uspela sam da ih izbegnem. Onda sam joj prišla i ‘opalila’ joj dva šamara. Počele smo da se tučemo i jedna drugoj da čupamo kosu. Tada je napala još jednu ženu za susednom tezgom i udarila je po glavi. Otišla je tek kad sam joj polomila naočare.
Međutim, kontroverzna pevačica je posle samo desetak minuta došla sa novim “cvikerima”, drugom bundom i dvojicom poznanika. Predstavili su se kao policajci i ogradili prostor oko tezgi da niko ne može da im prođe. Usledila je još jedna runda u kojoj su nastradale dve pune kutije jaja. Dragana je zadobila udarac u nogu i glavu, a Vendi je opet ostala bez naočara i bez šake kose, posle čega je ubrzo i konačno otišla sa pijace.
- Nije mi zbogo štete, pomogle su mi komšije da počistim, već zbog bezobrazluka. Dosta više! – ljuta je Dragana, koja će u januaru početi da radi kao policajac u Kamenici.
Radnike na pijaci uopšte ne čudi što je došlo do tuče između Vendi i Dragane. To su i iščekivali, jer kažu:
- Više joj ni u prekratkim majicama i suknjicama nije polazilo za rukom da bude u centru pažnje.
Sasvim je uobičajeno da Vendi “časti” prodavce pogrdnim imenima. Pijaca joj, kažu, dođe kao “izduvni ventil”.

Izvor: Novosti

Povezane vesti

6 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  dragana says:

  Nije mi jasno kako vec jednom ovu zenu ne smjeste u Lazu.

 2. 2
  lalos says:

  Pa ako su se ta dvojica predstavila kao policajci treba lepo to ispitati vide se lepo na snimku a ako nisu policajci zna se sta ih sleduje. A vi gospodjo sa farme bolje na stajgu gde vam je i mesto

 3. 3
  ELI says:

  Pa to je strasno, neke osobe su zbog svoje agresivnosti op*sne po druge, pa se slazem sa komentarom br1.

 4. 4
  Bojana says:

  Vendi je mesto na vasaru ili u javnoj kuci…Ona nasla da vredja nekoga.treba da zatrazi dozvolu pre nego sto pomene zvezu kakva je CECA,a ne da ona nju vredja..Ona je nebitna,videla da karleusa cesto pljuje cecu,pa i ona pocela da bi se pisalo o njoj..jer u suprotnom bi i jedna i druga bile zaboravljene.

 5. 5
  VULE says:

  Nije mi jasno, zašto joj ne oduzmu ono dete,pa ona nije podobna kao majka, a kažu da je devojčica dobra,e to je to, što uvek reagujemo kasno i posle bude kasno.

 6. 6
  Ivi says:

  Da, u pravu ste. Da bi se neko docepao slave, makar i na 5 min, mora Cecu da uzme u usta i to je to!! Najlakse do naslovnice.. A Ceca kraljica, ne reaguje na malogradjanstinu, bravo!!!

Dajte svoj komentar